Arhitect Constanta – Kapal Proiect acordam o importanta deosebita cerinteleor beneficiarului prin solutiile propuse de echipa noastra de proiectare, avand ca scop obtinerea unei variante obtime in raportul pret-calitate. Dorim sa avem o intelegere reciproca, de prietenie si respect, toate acestea fiind vitale unei colaborari cat mai eficiente si bune pentru rezultatul final. Dorim tot timpul sa gasim noi solutii din domeniul materialelor de constructii si tehnologii astfel incat sa putem raspunde problemelor dumneavostra intr-un mod eficient, corect si fezabil. Orice solicitate este importanta pentru noi si trebuie sa gasim un raspuns favorabil. Dorim sa evitam expresia des intalnita „nu se poate” si sa gasim noi solutii care sa vina in ajutorul dumneavoastra dar tinand cont si de factorii existenti ( legislatie, cerinte, materiale, arhitectura, etc.). Solutiile oferite in prima faza ( anteproiect) incercand sa venim in ajutorul dumneavoastra in faza ulterioare de implemantare proiect.

Munca intregii echipe de proiectare nu se rezuma doar la o eficienta proiectului, ci si o anumita viziune in timp.
Kapal Proiect ofera asistenta pe tot parcusul obtinerii autorizatiei de construire tine de respectul pe care il avem pentru dumneavoastra si pentru investitia dumneavoastra pe care vrem sa o ducem la un sfarsit favorabil.

Kapal Proiect ofera o gama de proiecte care variaza de la locuinte indiciduale ( case/vile ) pana la hale industriale.Varietatea in modul de proiectare si modul de cooperare pana la nivelul de cladire construita ne da speranta ca ne putem implica in orice proiect. Impreuna cu echipa de proiectare care am format-o in timp credem ca putem sa satisfacem orice cerinta venita din partea beneficiarului atat la nivelul obtinerii acelui obiect de arhitectura dorit cat si la nivel de oferta de proiectare adaptata la situatia pietei. Arhitect Constanta – Kapal Proiect ca sa vina in ajutorul dumneavoastra si sa aflati proiectul in ce stadiu este, am dezvoltat aplicatia Proiectul meu prin care puteti sa adresati inrebari, sa veti termene pentru obtinerea unor anumite avize, sa le verificati daca au fost eliberate si noua ne-a scapat. In speranta unei posibile colaborari, va rugam sa vizitati paginile site-ului nostru unde gasiti: articole din domeniul constructiilor, ghidul beneficiarului, parteneri si proiecte de concepte, concursuri si realizate.

Echipa Noastra

Din dorința de a oferi produse și servicii de calitate, ne-am orientat întotdeauna atenția către dezvoltarea și pregătirea personală din punct de vedere tehnic, pe departamente specializate, astfel încât să asigurăm clienților noștri garanția colaborării cu profesioniști. Am căutat mereu să avem în echipa nostră oameni dedicați, meticuloși, pasionați și cu o atitudine orientată către calitate.:

Enghin Ismail
Arhitect

„Prefer sa desenez in loc sa vorbesc. Desenul este mai rapid si lasa mai putin loc pentru minciuni.”

Oana
Arhitect

„Arhitectura este sculptura locuita.”
Constantin Brancusi

Ananda
Arhitect

„Un doctor isi poate ingropa greselile, dar un arhitect nu poate decat sa-si sfatuiasca clientii sa-si planteze vita de vie.”
Frank Lloyd Wright

Gabi
Grafica

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.